NILAI: TH Properties Sdn Bhd (TH Prop) melancarkan Pristine Premier dan Riposo Biz Centre, iaitu projek perumahan dan komersial terbaharu kumpulan sempena penganjuran Karnival Hartanah Bandar Enstek.

Ia terletak di Bandar Enstek, Negeri Sembilan di mana kedua-dua projek ini dijangka mendapat sambutan baik daripada pembeli dan pelabur hartanah yang mengidamkan hartanah berkualiti pada harga yang berpatutan.

Pristine Premier yang terdiri daripada 51 unit rumah teres dua tingkat, merupakan fasa terakhir projek Pristine, dengan nilai pembangunan kasar (GDV) berjumlah RM19.18 juta.

Pembangunan ini menampilkan landskap berinspirasikan alam semula jadi dan reka bentuk seni bina kontemporari dengan pelbagai pilihan saiz daripada 20 x 80, 22 x 77 sehingga 22 x 90 serta pilihan keluasan dari 1,662 kaki persegi hingga 1,829 kaki persegi.

Dengan tawaran harga bermula daripada RM571,295 hingga RM863,160, projek perumahan yang terletak di tengah perbandaran maju dan mampan ini menampilkan gabungan harga mampu milik dan keselesan yang tiada tandingan.

Ketua Jabatan Operasi TH Prop, Amri Shaari, berkata konsep dan ciri-ciri reka bentuk yang dibina di dalam rumah ini adalah selari dengan permintaan pasaran di mana tiga fasa projek Pristine sebelum ini telah habis dijual sepenuhnya dan menjangkakan pelancaran projek baharu akan turut diterima baik oleh pembeli.

“TH Properties turut melancarkan enam kedai pejabat Riposo Biz Centre di karnival ini di mana kedai pejabat dua tingkat ini didatangkan dengan keluasan daripada 2,926 kaki persegi sehingga 4,798 kaki persegi serta harga yang bermula daripada RM927,500 sehingga RM1,571,700,” katanya dalam satu kenyataan.

Ahli Lembaga Pengarah TH Prop, Datuk Syed Naqiz Shahabuddin Syed Abdul Jabbar, berkata projek baharu ini melambangkan komitmen kumpulan TH Prop untuk mencipta nilai berkekalan dan memberikan pengalaman hidup yang menyeluruh.

“Karnival Hartanah Bandar Enstek ini bukan hanya berkisar sekitar hartanah semata-mata, namun ia juga meraikan komuniti dan keterlibatan masyarakat.

“Pengunjung dihiburkan dengan penampilan istimewa oleh Upin dan Ipin, menikmati keseronokan bersama keluarga di zoo haiwan jinak, atau mengekpresi seni melalui aktiviti lukisan inai,” katanya.

Beliau berkata, karnival ini juga menawarkan insentif istimewa untuk 20 pembeli terawal yang melayakkan mereka mendapat baucar Ikea bernilai RM3,500.

Sumber: Berita Harian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *